Reaal 141

Veel enne septembrikuu lõppu pidasime maha ühe korraliku sünnipäevapeo. Meie väärikas kool sai 141!

Kooli külastasid vilistlased, kes jagasid praegustele reaalikatele elutarkust. Meie klassile käis loengut pidamas Kertu Johanna Jõeste, vilistlane 132. lennust. Kertu õpib Eesti Kunstiakadeemias arhitektuuri ning rääkis meile erinevatest materjalidest.

Aitäh huvitava ja toreda loengu eest!

Pärast seda liikusime vihmast hoolimata staadionile aktust pidama, kooki sööma ja pum-tšiga-pumitama. Kätte jagati auhinnad tarkuse ja sportlikkuse eest, millest nii mõnigi tuli meie klassi. Aktusele panime meeldejääva punkti, kui kõik gümnasistid esitasid oma rebaste nädala tantsukavu. Kõige paremini tuli tants välja verivärsketel gümnasistidel ehk kümnendikel, kuid palju alla ei jäänud ka meie. Vaatamata pikale pausile tantsuõppimisest, tuli meilgi tants enam-vähem välja. Vähemalt emotsioon oli meil olemas!

Pum-tšiga-pum!

Pildid: Tallinna Reaalkool

Kommenteerimine on keelatud.