Väljaheitmine ehk Ühe õuna kroonika

Teisipäeva, 27. oktoobri õhtul käisime klassiga Draamateatris vaatamas Leedu autori Marius Ivaškevičiuse näidendit “Väljaheitmine ehk Ühe õuna kroonika”. See on tõestisündinud lugude põhjal valminud teos noorest mehest Benist, kes rändas koos saatusekaaslastega 1990. aastatel Londonisse paremat elu otsima, jäädes seal aga dokumentide, raha ja peavarjuta. Kuigi pealtnäha oli lugu 90.ndatest, siis on immigratsioon, identiteediotsingud ja üksindus siiani aktuaalseteks teemadeks ja seetõttu oli näidend üsnagi mõtlemapanev. Meeldejäävaks tegid näidendi aga metafoorina kasutatud Freddie Mercury, kaasahaaravad Queeni lood ja ka see, et muusika tuli otse laval mängivalt bändilt. Etenduse lavastas Hendrik Toompere jr ning peaosas oli Kristo Viiding.

Oli üks väga kultuurselt veedetud õhtu!

Kommenteerimine on keelatud.