Kätlin Heina jäävuse seadus: “Kätlin Hein ei kao ega teki, vaid kandub ühest koolist teise.”

Selle aasta alguses tegime tutvust uue füüsikaõpetaja– Kätlin Heinaga. See aasta oli koostöö poolest esimene, kuid kahjuks ka viimane. Klass on selle ajaga oma füüsikaoskuseid väga palju arendanud ning võib ka öelda, et tegemist on imeõpetajaga. Tublid Kerttu-Liis ja Helen küpsetasid õpetaja “ärasaatmispeoks” magusat ning klassi poolt sai ostetud ka suur kimbutäis roose. Ühesõnaga, suur aitäh! 131.B lend soovib Teile kõike paremat, edu ning õnne edasises elus. Jääme Teid igatsema ja tulge siiski ikkagi ruttu tagasi!

image (9)

image (2)

image (13)

image (14)

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74