Tallinna Reaalkooli 133.sünnipäev

29.septembril tähistati Tallinna Reaalkoolis kooli 133.sünnipäeva. Koolis valitses terve päeva ülev meeleolu, õpilased olid kõik riietatud pidulikku mustvalgesse. Klassidel toimusid koolipäeva lõpus klassijuhatajatunnid, mida külastasid ka vilistlased. Meie klassi külastas Tiit Kuuskmäe, kes oma ametilt on konsulaarabi büroo lauaülem välisministeeriumis. Tema peetud kõne oli inspireeriv, pani mõtlema oma väärtushinnangutele ning tulevikule. Seejärel liikusime kooli staadionile, kus direktor Ene Saar kõne pidas, ning hiljem ka tordisöömine toimus. Nädal enne kooli sünnipäeva juhtus meie klassil väike apsakas– tellisime esimese tordi kogemata valeks kuupäevaks. Üritame vaadata asja positiivsest küljest– saime teha maitsetesti ja tort osutus väga maitsvaks. Tellisime julgelt uue tordi ning sel korral õigeks kuupäevaks.

image (16)

image (17)

image (18)

image (19)

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74