Obama Eestis – 3. september 2014

3. september j√§√§b Eesti ajalukku kui √ľks v√§ga t√§helepanuv√§√§rne p√§ev, sest Eestit k√ľlastas USA president Obama. Tegemist oli ootamatu visiidiga, mis ilmestab praeguse aja s√ľndmusi. Lisaks muudele tegevustele nagu pressikonverents, pidas Barack Obama ka k√Ķne Nordea kontserdimajas. Sinna olid kutsutud teiste seas ka paljud abituriendid. Meie klassist k√§isid seal M√§rten, Kenneth, Klemet, Helen, M√§dli, Karita, Annemai, Andu, Hanna ja Inna.

Pildi peal on osad kohalkäinutest A, B ja C klassist.
obama

√úks v√§ljanope tema k√Ķnest:
Dignity will win — because every human being is born equal, with free will and inalienable rights. And any regime or system of government that tries to deny these rights will ultimately fail and countries that uphold them will only grow stronger.”

Justice will win – […] Democracy will win – […] And freedom will win – […]” (k√Ķne inglise keeles)

Kommenteerimine on keelatud.