Kõik riigikokku! 8.12.2014

„Toompead rünnatakse! Ma kordan – Toompead rünnatakse!“ Tallinna Reaalkooli raskekahurvägi, koosseisus 12b. klass ja õpetaja Tiia Luuk, marsivad ühtlasel sammul vallutama meie kõrvalkünkal asuvat mannaroosat kindlust. Kohtume Remo Holsmeriga, temast saab meie liider. Oh ei, tänane lahing jääb ära, kõigepealt tuleb maad uurida.

Järgneme oma juhile nagu väikesed armetud inetud pardipojad uhke luige sabas. Kõike seda on palju, oh, meie peakestel on raskusi võtta vastu kogu seda informatsiooni peale väsitavat koolipäeva sinisel esmaspäeval. Hei-hei, Juhan Parts! Räsitud armee on virgunud sirgeks ja suundub Valgesse saali, kus klõpsame ka ühe meeldejääva foto. Tipphetkeks on riigikogu istungisaali läbiotsimine. Hõivame riigikogu liikmete kohad, julgemad astuvad kõnepulti. Ootame kõnet..täna seda ei tule. Järjekordne pettumus. See-eest on vägev tunda end seadusandliku võimu esindajana.

Külastame veel olulisi ruume ja kohtume potentsiaalsete liitlaste ja vaenlastega. Meie retk jõuab lõpule, kui peame olema kõik „võidukad rüütlid“ ja päästma printsessi Pika Hermanni torni tipust. Võhm on väljas, süda puperdab sees, kuid siiski jõuame imekombel karge tuule kätte. Tuul vehib raevukalt ja rohkem kui paar minutit ei suuda keegi püsida tipus, kuid ära tegime. Reaalkooli lipp seisab kõrgel.

d2

d1

Kommenteerimine on keelatud.