Naissaar 3.06-4.06

Juuni alguses juhtus selline lugu, et käisime klassiga Naissaarel klassiekskursioonil. Teekond algas lennusadamast, kuhu oli tulnud ka paks uduloor meid enda alla matma. Laeval ruumi palju polnud ja kõigutas ka ikka üksjagu. Ilm saarel esimesel päeval väga ei halastanud, suvele ju meeldib pipardada, kuid teine päev võimaldas teha jalutuskäigu randa ning siis võis end isegi bikiinide/ujumispükste väele võtta, et mängida pallimänge, lendava taldrikuga, või kasta varbad vette. Rahulikuma hingega inimesed peesitasid liiva peal, et ära kasutada haruldane juhus, kui päike oma nägu näitab.

Fotojahi käigus lüpsti lehma ja nähti tulnukaid ja abielluti ja veel palju muudki. Kui tagasi tulime, oli täitsa kena ilm ning täitsa mõnus oli istuda laeva peal väljas.

rand

matk

nokitseb

grill

tulnukas

Kommenteerimine on keelatud.