Paar muljet Hõbetraagelduselt

Einstein_mees

Mina, kui moevõhik, sattusin hiljuti noorte moenäitusele ning tekkis küsimus , mis ja mille jaoks  on mood. Miks on modellid nõus tobedaid riideid kandma ning miks olin mina nõus 2.50 maksma, et vaadata, kuidas inimesed tobedates riietes kõnnivad? Tegelikult riietega küll väga midagi pistmist ei olnud , sest  riideesemeid, mida inimesed tegelikult praktilistel eesmärkidel selga paneksid ei olnud palju. Kes tahaks kanda särki, millel pole varrukaid? Muidugi on tegemist kunstiga ja inimeste eneseväljendusega ja ma ei tule ütlema, mis on ilus, mis kole, aga ma ei saa ka tõsiselt võtta kollektsiooni, mille tutvustuses räägitakse, et tiigrid on kiire arengu sümbolid ja väljendavad ka inimese sisemist värvikust . palun vabandust, aga mida sa sellega ütled? Tutvustus püramiidide energia kohta ja selle seos lindudega oli ka hea näide. Jah, sellist abstraktsemat kunsti on raske sõnadesse panna ning sealt seoselist juttu oodata oli vist palju. Üritus jättis kokkuvõttes üsna hea mulje. Võitja kollektsioon oli huvitav ja selle lavashow oli juba midagi performance moodi.  Üldiselt selline meelelahutusformaat, et inimesed vaatavad imelikult riides inimesi ja mõtlevad milline oli kõige imelikum on päris lõbus, eriti, kui sinna juurde mõelda mänge nagu „kes suudab selle venna pükse kauem vaadata“ (tal olid päris lühikesed püksid) .

 

Miikael Einstein

Kommenteerimine on keelatud.