Paar muljet HÔbetraagelduselt

Einstein_mees

Mina, kui moevĂ”hik, sattusin hiljuti noorte moenĂ€itusele ning tekkis kĂŒsimus , mis ja mille jaoks  on mood. Miks on modellid nĂ”us tobedaid riideid kandma ning miks olin mina nĂ”us 2.50 maksma, et vaadata, kuidas inimesed tobedates riietes kĂ”nnivad? Tegelikult riietega kĂŒll vĂ€ga midagi pistmist ei olnud , sest  riideesemeid, mida inimesed tegelikult praktilistel eesmĂ€rkidel selga paneksid ei olnud palju. Kes tahaks kanda sĂ€rki, millel pole varrukaid? Muidugi on tegemist kunstiga ja inimeste enesevĂ€ljendusega ja ma ei tule ĂŒtlema, mis on ilus, mis kole, aga ma ei saa ka tĂ”siselt vĂ”tta kollektsiooni, mille tutvustuses rÀÀgitakse, et tiigrid on kiire arengu sĂŒmbolid ja vĂ€ljendavad ka inimese sisemist vĂ€rvikust . palun vabandust, aga mida sa sellega ĂŒtled? Tutvustus pĂŒramiidide energia kohta ja selle seos lindudega oli ka hea nĂ€ide. Jah, sellist abstraktsemat kunsti on raske sĂ”nadesse panna ning sealt seoselist juttu oodata oli vist palju. Üritus jĂ€ttis kokkuvĂ”ttes ĂŒsna hea mulje. VĂ”itja kollektsioon oli huvitav ja selle lavashow oli juba midagi performance moodi.  Üldiselt selline meelelahutusformaat, et inimesed vaatavad imelikult riides inimesi ja mĂ”tlevad milline oli kĂ”ige imelikum on pĂ€ris lĂ”bus, eriti, kui sinna juurde mĂ”elda mĂ€nge nagu „kes suudab selle venna pĂŒkse kauem vaadata“ (tal olid pĂ€ris lĂŒhikesed pĂŒksid) .

 

Miikael Einstein

Kommenteerimine on keelatud.