apr.
27

aprill 2012

Määratlemata

Etskae, tundub, et kevad on aprilliga ka meie õuele tulnud: aina näeb tüdrukuid kooli peal ringi jooksmas seelikusabade lehvides ja poiste silm särab kui Reaali sõrmus päikselaigus. Aega võttis, aga asja sai: lumi sulas ja taevas viskas endalt pilvekasuka, et meid UV-kiirtega pommitada, I-M-E-L-I-N-E. Aprill oli ka üks tegus kuu reaalikatele: 11. klass lõpetas oma närvirakkude hävitamise ehk uurimistööd said valmis. Reaali poisid võtsid ette raske teekonna riigikaitselaagrisse, et olla esirindel, kui Läti ründab. Toimus meedialaager, kus lustisid 10. klassi meesesindus ja abituriendid jätsid hüvasti Reaali ruumidega – kõigist neist tegemistest jutustab teile ka käesolev Reaali Poiss, vaja vaid teda edasi lapata. Kuigi gümnaasium jääb nüüd ühe lennu võrra vaesemaks ja mõned teist kurvastavad, hoidke pea püsti ja nägu naerul! Söökla- ja puhvetijärjekorrad ju lühenevad!
Kaunist kevadet,
Ode Liis

Sisukord:
lk 2 Presidendi sõna “Mis teoksil?”
lk 3 Arvamus “Abistav suur vend või jälgiv ja paranoiline Suur Vend?”
lk 4 Koolielu “E-õpilaspileti hüved ja pahed”
lk 5 Uudised “Reaali Ramm ja teaduspäev”
lk 6-7 Intervjuu “Kaie Jõe – naine Polma kabineti ees”
lk 8 Tagasivaade
lk 9 Uurimistöö “Varesevihtlemine”
lk 10 Intervjuu “Mitmekülgne abiturient Heikki Saul”
lk 11 Riigikaitse “Realistid valmistusid Läti vallutamiseks*”
lk 12 Meedialaager “Pöialpoisid ehk 3 päeva NMK multimeedialaagris”
lk 13 Kultuur “Varastatud oranž jalgratas”, “Teatris lahutame meelt ja mõtleme elunähtuste üle”, “Ahvenamaa”
lk 14 Kultuur “Rangelt mitteametlik ülevaade “Julius Caesarist” ehk Händeli ooper läbi minu silmade”
lk 15 Väike maja
lk 16 Õpetajate ütlused

Loe ajalehte!

Comments are closed.