Salongiõhtu – 28. märts 2019

Ühel neljapäeva õhtul kogunesid muusika-, tantsu- ja vintage’i huvilised kooli, et veeta aega koolikaaslastega 20-ndate kuni 80-ndate muusikat kuulates. Muusikat esitas kabaree bänd eesotsas bioloogiaõpetaja Erkki Otsmaniga. Õhtu jooksul oli võimalik nautida muffinite, viineripirukate, tee ja kohviga (küpsetiste eest tuleb tänada 136.a klassi). Veel oli publiku ülesandeks valida esitatud 18 laulu seast lemmik: võitjaks tuli laul “Paula, sul on poisipea”. Muidugi ei puudunud ürituselt ka lubatud Kahoot! eesti levimuusikast, mille võitis (suur üllatus) õpetajate võistkond. Mina ei ole oma elus veel nii palju live’is eesti vanemat levimuusikat korraga kuulnud, soovitan seda kogemust kõigile.

Autor: Rhea

Muljeid salongiõhtust, pildi autor Karolin Allikas

Kommenteerimine on keelatud.