28. jaanuaril etendus “Väike prints”

Tere!

28. jaanuaril käisime klassiga Nukuteatris vaatamas etendust “Väike prints”. Olime koolis just lõpetanud “Väikese printsi” raamatu ja õpetaja otsustas viia meid ka etendust vaatama.

Kõndisime koolist Nukuteatrisse, panime riided garderoobi ära ja istusime kohtadele ning algas etendus. Lavakujundus oli väga huvitav suure lennuki ja papist liivaluidetega. Tegelaste kostüümid olid ka väga loomingulised, kuid sobisid raamatu kirjeldustega ja kõik nägi täitsa hea välja.

Etendus algas lennuki hädamaandumisega kõrbesse, kuhu ilmus ka väike prints. Lennuki parandamise ajal sai lendur väikese printsi ja ta seikluste kohta aina rohkem ja rohkem teada ning prints hakkas talle aina enam meeldima. Väike prints oli lahkunud oma koduplaneedilt otsides midagi, kuid uidates avastas ta, et see oli ta kodu planeedil juba olemas ning seetõttu pöörduski väike prints etenduse lõpus tagasi oma koduplaneedile. Ka lendur oli oma lennuki ära parandanud ja sai lennata tagasi koju.

Pärast etendust panime uuesti riidesse ja pöördusime tagasi kooli, tee peal saime muljeid jagada. Etendus tundus kõigile meeldivat ja oli tore vaheldus tavalisest koolipäevast.

 

Postituse tegi Sigrid.

Kommenteerimine on keelatud.