Klassiekskursioon 9.-10. juunil

Tere!

9. juunil kogunesime klassiga kell 14:00 Reaali ette, viisime Ă”pikud Ă€ra ja toppisime oma asjad bussi pagasiruumi. Ronisime bussi ja sĂ”itsime Varbola linnuse juurde. Ronisime linnuse harjale, matkasime ringi ja saime ka kiigata linnuse sĂŒgavasse kaevu. Siis sĂ”itsime bussiga laagriplatsi lĂ€hedale, aga siis lĂ”ppes sile tee Ă€ra ja buss pani meid maha. Vaatasime tee kĂ”rval asuvat kultusekivi ja asetasime igaĂŒks ohverduseks leivaviilu, kuigi mĂ”ned sĂ”id enda omad lihtsalt Ă€ra. Siis kuhjasime oma kotid ja kompsud giidi kastiautosse ja kĂ”ndisime laagriplatsile.

   

Laagriplatsil vaatasime telgid ĂŒle ja mĂ€ngisime mĂ”ned mĂ€ngud. Siis jagati meid gruppidesse ja suundusime tegema erinevaid tegevusi: kirve viskamist, vibulaskmist, kĂ€isime vĂ€iksel matkal ja lahendasime pĂ”genemistoa. Õhtul grillisime liha ja erinevaid juurvilju ja suure koguse hiiglaslikke vahukomme. Siis saime veeta aega nii nagu soovisime. LĂ”puks lĂ€ks igaĂŒks magama omal ajal.

  

Hommikul oli Ă€ratus kell 8, pakkisime oma asjad kokku, sĂ”ime veidi ja suundusime bussi peale. Bussiga sĂ”itsime Kasari jĂ”e ÀÀrde. Seal jaotusime kolmesteks gruppideks ja tassisime kanuud vette. Umbes esimese 50m jooksul suutis ĂŒks kanuu ĂŒmber minna, aga muidu oli sĂ”it ĂŒsna sujuv. Vahepeal tegime vĂ€ikese ujumispausi ja mĂ€ngisime ka mĂ”ned mĂ€ngud. Siis asusime jĂ€lle aerutama. LĂ”petasime oma sĂ”idu silla juures, kus meid ootas buss. Kahjuks olime kĂ”ik oma kanuud valele poole jĂ”ge jĂ€tnud, nii et Kaito ja Mark pidid need lĂ€bi pilliroo teisele poole tirima.

LÔpuks jÔudsime pÀrast saunpalavat bussisÔitu Reaali juurde tagasi, mÔned veidi pÔlenud vÔi veel mÀrjad.

Postituse tegi Sigrid 😉

Kommenteerimine on keelatud.