Stiilinädal 15. – 19. veebruar

Tere!

15. veebruarist algas meie koolis stiilinädal.

Esmaspäeval tuli kanda roosat, kuna eelmisel päeval oli olnud sõbrapäev. Peaaegu kõik tüdrukud meie klassist võtsid osa, poistest oli Holger ainus julge.

Teisipäeval oli tudupäev, mis tähendas, et kanti pidžaamasid, võeti kaasa tekke ja patju ja kaisukaid. Populaarne oli ka susside kandmine.

Kolmapäeva teemaks oli 1, 2, 3 tilka vett ehk mitmikute (kaksikute / kolmikute) päev, kus paljud otsustasid olla terve klassiga sarnased. Meie klassis kanti prügikotte, kuigi osad olid ka lihtsalt omaette mitmikud.

Neljapäeval oli emo/ gootika päev, kus osad tulid pealaest jalatallani kostüümides, aga paljud tulid lihtsalt mustas riietuses.

Reedel oli küll rahvariiete ja villaste kampsunite päev, aga oli ka Eesti 103. sünnipäeva aktuse päev, nii et võis ise valida, kas olla pidulik või “stiilne.”

Küsisin ka stiilinadala lõpus klassikaaslaste arvamusi ja neid oli erinevaid. Osad arvasid, et selle aasta teemad olid huvitavamad, kui eelmine aasta, samas arvasid osad, et eelmine aasta oli siiski toredam. 1, 2, 3 tilka vett päev tundus olevat lemmikpäev.

Postituse tegi Liisi 😉

Kommenteerimine on keelatud.