Distantsõpe 3

Kalev: “Distantsõppe nädalad on läinud hästi. Midagi huvitavat peale munadepüha pole juhtunud.  Kõik asjad olen jõudnud ära õppida ja uutmoodi töö on õpetanud seda, et on mõttekas kõik kohe ära õppida, mitte jätta viimasele minutile.”

Emma: “Vaba aega on olnud palju ja olen teinud palju sporti värskes õhus.”

Elisabet: “Mulle meeldib distantsõpe väga, sest ei pea tõusma iga hommik eriti vara, et jõuda kella kaheksaks kooli, nii et olen saanud palju rohkem välja puhata. Mulle meeldib ka see, et ma saan teha õppimise vahel pause nii nagu mulle endale sobib.”

Rain: “Videotunnid on mõnikord igavad, kuid nendest pole ma puudunud ega nendesse hilinenud. Ainus intsident mis on juhtunud, on see kui bioloogiaõpetaja ei saatnud linki meilile ja siis ei saanud aru miks me ei liitunud.”

Mia Mai: “Distantsõpe on mulle kindlasti õpetanud aja planeerimist ja enda kokkuvõtmist. Kogu aeg kodus olles ja ise oma töö eest vastutades võib vahest päris suur laiskus peale tulla, siis tuleb osata ennast motiveerida.”

Triin: “Kodus õppida on väga teistsugune ja harjumatu, kuid mulle isegi meeldib see. Ma saan olla natuke kauem üleval ja ärgata hiljem, kooli asjad saan teha vabal valitud ajal. Kuid ma igatsen väga kõiki sõpru ja suhtlemist. ”

Pille-Riin: “Ma olen mänginud palju lauamänge, õues jalutamas käinud ning palju arvutis istunud. Mulle meeldis teha kokanduse kokkamist, kus kõrvetasin creme brüleed leeklambiga, mis oli väga tore. Endale üllatuseks sooviksin, et see karantiin läbi saaks, sest see hakkab juba ära tüütama ning ma sooviks juba oma sõpradega kokku saada.”

Jakob: “Olen saanud 7 korda Pirital ujumas käia ning käin rattaga sõitmas enda lõbuks kui ka trenni asemel. Vahel käin jooksmas. Sõpru see karantiin täiesti ära ei ole võtnud. Saan õues käia sõpradega, kõik on reeglitele vastav.”

pilt – Georg Kalme

 

Kommenteerimine on keelatud.