Reaalkooli jõulukontsert

Esmaspäeval, 17.detsembril toimus Salme kultuurikeskuses meie kooli talvekontsert “Mu kodu nii lihtsalt…”, kus oma tantsukavadega astusid üles ka meie klassi poisid ja tüdrukud. Kontserdi temaatika oli jaotatud aastaaegade järgi neljaks ning tüdrukute etteaste “Eile kätte jõudis homme” ja poiste kava “Anname hagu” olid kevade teemalised. Esinejate päev hakkas varakult pihta lavaprooviga, kus pandi paika asetus laval ning peale mida mindi kooli tundidesse. Hiljem oli veel läbimäng ja meile näidati kätte ka meie riietusruum, mis polnud just eriti suur ning kus kõigi kohaloluga ka väga kitsaks läks. Peale läbimängu jäi esinemiseni veel paar tundi aega, mille käigus käidi kähku kodus või söömas, sätiti end valmis ja tehti ka viimast korda kavad läbi, et oleks kindlam tunne lavale minna. Õnneks läks esinemine kõigil väga hästi ning tegime oma parimad esitused. Õhtu lõpetas kaunis ühislaul „Taas talv on tulnud“.

Kirjutas: Helena-Erika

Kommenteerimine on keelatud.