Jõulupidu ja Jõuluball

Kogunemine toimus kell 17:30 koduklassis. Peale seda käisid 2 klassi esindajat all kuuse juures klassi kinki võtmas. Seejärel seadsime suuna aulasse, kus alustasid sissejuhatusega õhtujuhid Emma ja Ants. Siis mängisid kõik punktimängu, võitu meie klass ei saanud. Peale punktimängu kutsus õpetaja Piret Otsa kõik seltskonnamänge ja tantse tegema, kus kõik said liikuda. Mängude lõpus astus aulasse jõuluvana, kellega koos me alustasime klasside esituste ja kinkide jagamistega. Oli palju häid esitusi! Samuti tänati kõiki klasse, kes otsustasid annetada selle asemel, et üksteisele kinke jagada. Lõpus oli Just Dance või koduklassis kogunemine ja kingituse avamine.

Kirjutas: Gregor Gert

28. detsembril toimus meie koolis jõuluball.

Juba sisse astudes oli tunda pidulikku õhkkonda – ballilised olid selga pannud uhked kleidid ja ülikonnad, trepid olid ääristatud küünaldega… Kingad vahetatud ja mantlid varna heidetud suundusime teisele korrusele. Aulasse ehk ballisaali astudes luges teadustaja ette sisenejate nimed justkui oleks presidendi vastuvõtul. Siiski lõime klaase kokku vaid õppealajuhatajate Martin Saare, Madis Somelari ja viimase imekauni abikaasaga, kes kõik soovisid meile ilusat balli. Sisenes orkester ja avavalsiks kõlas Šostakovitši loomingu tuntuim pala. Järgnevad kolm tundi mängis orkester mõningate vahepausidega tšatšat, džaivi, fokstrotti, valssi, Viini valssi, tangot, sambat, rumbat ja muud. Pakuti maitsvat kringlit, küpsiseid, puuvilju ja morssi. Kell kümme orkester lõpetas, hakkasid kõlama diskolood ning välja toodi tort ja kohv. Tantsiti, lauldi ning veedeti lõbusalt aega. DJ tegi küll vale valiku lastes lõpulugudeks Nublu laule, kuid õhtu lõppes siiski hea emotsiooniga ning südaööl pakkisid kõik ennast kokku ja läksid koju magama.

Kirjutas: Iir

Kommenteerimine on keelatud.