Füüsika eksam

Nagu te teate, siis on meil sel aastal füüsika üleminekueksam. Eksam toimub kahes osas: Kirjalik eksam toimub kõigil korraga esimesel juunil, esmaspäeval algusega 08:00.Suuline toimub meie klassil (10C-l) kolmapäeval, kolmandal juunil järjekorra alusel. 

Kirjalik eksam:

Kirjalik eksam toimub kõigil korraga esimesel juunil, esmaspäeval algusega 08:00. Igaks juhuks tasub kohale tulla natuke varem, kuna meid jaotatakse kuute eri klassi ning õige klassi leidmisega võib minna natuke aega.
Kirjalik eksam kestab kuni kolm tundi.

 

Suuline eksam:
Kuna suulise eksami läbiviimine on küllaltki mahukas, siis on ühte tundi on arvestatud kuus kõnelejat. Suuline eksam toimub meil klassinimekirja alusel, et eksamile saabujate hulk oleks ühtlane. Selle jaoks saab personaalset eksami kellaaega näha siit.  (Nimekiri ja kõnelemis kellaajad on koostatud teoreetilise teadmise järgi, et ühel inimesel kulub kõnelemiseks keskmiselt 10 minutit).
Kui teile ei sobi teie nimele vastav kellaaeg, siis on võimalus see kellegi teisega ära vahetada, kuid siis tuleb sellest teavitada ka tabeli koostajat, Carolini. 
Igaks juhuks hoiatan, et lihtsalt suvalisel kellaajal eksamile ilmuda ei ole lubatud, kuna see võib tekitada eksamile soovijate hulgas ebameeldiva järjekorra.

 

 

Edu kõigile eksamiga!

Riietus PIDULIK!

 

 

Lisa kommentaar