Klassidevahelisel korvpalliturniiril 5. koht

Tere 10c rahvas!

Kuna ma juba kirjutasin artikli sellest, kuidas meil jalgpallis lĂ€ks ning olin nĂ”us kirjutama ka edaspidi spordist, siis ma kirjutan nĂŒĂŒd meie kĂŒllaltki hĂ€sti lĂ€inud gĂŒmnaasiumi korvpalli turniirist. Korvpall valmistas meile pisut rohkem probleeme, kui jalgpall, kuna meie klassis ei kĂ€i ĂŒhtegi korvpallurit. Seega panime meie jaoks parima tiimi kokku ning andsime tuld. Tiimi kuulusid jĂ€rgmised tegelased: Mihkel Annilo ,Erkki Junolainen ,Karl Mööl ,Kristjan Kaljurand ,Peep Rinne ning Mihkel PĂ”ldemaa.

Loositi alagrupid ning meie alagruppi sattusid 11C , 12A, PK (pĂ”hikool ), 12C ning meie. Esimene mĂ€ng oli meil kohe 11C vastu, kus me elasime nii öelda sisse. MĂ€ng ei olnud ĂŒldse selline nagu oleks tahtnud. Visked ei lĂ€inud, kaitsest tuldi vahetevahel liiga kergelt lĂ€bi, aga pole hullu, selleks oli ka pĂ”hjus, kuna vastastiimis mĂ€ngis paar korvpallurit ning 1 vĂ”i 2 lihtsalt lahtise kĂ€ega pallurit. Arvestades sellega, et meil on siiski harrastajate tiim, siis 26:36 ei olnudki esimese mĂ€ngu kohta kĂ”ige hullem. Andsime parima, kuid visetega Ă”nne polnud.

Teine mÀng oli favoriidi 12C vastu, kus on ka nii mÔned korvapallurid ning enne mÀngu oli juba teada, et tuleb raske lahing. Valmistusime selleks ning vÔtsime vastavad mÀngijad kinni, aga lihtsalt jÔu ja jooksmisega ei saa. Inviduaalsed oskused nÀitasid meile koha kÀtte: poolajaks olime juba 8:16 taga. Teine poolaeg lÀksime samamoodi edasi ning mingil imevÀel me suutsime mÀngu viia 16:16 viigini, kuid siis saime vastu kiired 7p, mis hÀvitasid meie pingutused. Tabelisse jÀllegi 0p-ti ning lÔppskooriks 18:32.

Kolmas mĂ€ng pĂ”hikooli meeskonnaga tuli kohe peale 12C-klassiga peetud lahingut ning ĂŒtleme ausalt, et me mĂ€ngisime vĂ€ga koledat korvpalli ning lĂ€ksime rohkem jĂ”umĂ€ngu peale vĂ€lja. Vahel toidab ka selline lĂ€henemine. VĂ”tsime oma esimese vĂ”idu ning ka punkti tabelisse seisuga 36:27. Selles mĂ€ngus oli palju segadust, kuid mis teha, meie tiim koosneb jalgpalluritest, vĂ”rkpalluritest ning sulgpallurist ning ka ĂŒhest klaveripoisist  🙂 .

Neljas ja viimane mĂ€ng oli 12A vastu, kus me olime vapustavad ning enda vĂ”imete kĂ”rgusel. Visked tabasid, kĂ”ik pingutasid nii kaitses kui rĂŒndes. Tore oli mĂ€ngida! Me lausa purustasime 12A. Seisuks siis 50:28. Seal oli nĂ€ha eriti suurt tahtmist ja meeskonnahinge, mida on ehk lisaks oskustele kĂ”ige rohkem vaja ning sellest meil puudu ei jÀÀ.

KokkuvÔttes lÔpetasime selle turniiri viienda kohaga, mis on meie jaoks ilmselt parim, mida tahta. Ma isiklikult olen vÀga rahul sellega, mis me korda saatsime ja olen vÀga Ônnelik, et meie mÀngudel oli jÀllegi toetajaid. Toetajaid, kes vaatasid iga meie visatud korvi ning pallikaotust ning isegi, kui me nÀgime vÀlja kui kÔige kehvemad mÀngijad seal vÀljakul, oli keegi, kes toetas.

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74