Hoia silmad lahti, 11a tuleb kookidega!Midaaaa?

JAH, just nii! Ahjud on sooja pannud ning käised on üles käärinud 11a klassi kasvandikud! Nüüdsest võib värsket pirukalõhna kohata koolis tihedamini kui kunagi varem, sest 11a armastab küpsetisi ning me teame, et ka sina, kes sa seda postitust loed, ei ütle ära värsketest singi-juustu pirukatest, šokolaadimuffinitest, vahvlitest või kakaost mõnusalt paksu vahukoorega.

Suu hakkas vett jooksma?

Tule siis järgmisele puhvetipäevale, mis toimub juba 26. aprillil!

Lisaks kõiksugustele küpsetistele on puhvetist võimalik saada ka näiteks HAMBURGEREID. Tule uuri ise järgi!

Kui sul mingil põhjusel on ikka veel probleeme süljenäärmete töölehakkamisega, siis anna meile teada, mida Sina sooviksid puhvetist saada ning juba järgmisel korral võid leida just nimelt oma lemmikud meie puhvetist!

PS! Soovitatav on varuda veidi sularaha, sest arveldamine toimub ainult sularahas.

Lisa kommentaar