Uhke pidu kooli 142. sünnipäeva puhul

Päev oli tavaliste inimeste jaoks nagu iga teinegi päev, kuid roosakasvalges majas Estonia puiesteel tähistati kooli sünnipäeva. Kui on sünnipäev, siis tuleb ikka tähistada, aga ilma õppimiseta ka ju ei saa. Sellepärast õpiti tegusalt, et päeva lõpus saaks parklas head ja paremat nautida. Pärast seda kui kõik õppimised olid õpitud, tuli meie ja meie paraleelklassile rääkima kooli direktor, kes rääkis meile kooli ajaloost ja näitas meile uhket märgikogu. Kõik olid ka huvitatud uue maja ehitusest ja maja ruumidest. Õnneks vastas direktor küsimustele ja me kõik saime ilmselt uue maja koha pealt targemaks, kui varem. Kui koolipäev oli lõppenud, suundus terve suur maja staadionile, et süüa head ja paremat. Kuulutati välja ka erilise tunnustusega õpilased. Kui tunnustused antud, ning kõne peetud saime hakata sööma. Meie klass oli tellinud pitsad, mis kadusid nagu mutiauku. Pärast sööki oli harukordne võimalus vaadata kolme viimase aasta rebaste flashmobi. Peolt ei puudunud ka mütsi õhku viskamine. Kooli sünnipäev oli väga traditsiooniline ja lõbus. Tore oli seda tähistada suure maja moodi.

pildid: Reet Varik, tekst: Maria Mikkor

Kommenteerimine on keelatud.