Meie enda spordipäev Hirve pargis

15. septembril oli Reaalkoolis spordipäev, aga meie olime teatris, sellepärast korraldasime enda hubase väikese spordipäeva Hirvepargis. Spordipäeva korraldasid poisid, kes olid selle väga hästi organiseerinud. Alustasime spordipäeva ukakaga. Edasi mängisime hulgaliselt spordimänge, näiteks peekabood ja teisi sportlikke mänge.. Kuna tegevuste vahel hakkas igav, roniti ka sportlikult lambipostide otsa, mis tundusid kohe kohe kokku kukkuvat. Lõpuks oli aeg auhindadega mängu peale, ehk peitus. Mõned lahkusid enne mängu algust, kuna aega jäi väheks. Poisid peitsid ennast esimesena, meie, tüdrukud istusime pingil ja kuulasime kontserti mida esitasid Eva ja Elsbet. Kui oli tüdrukute kord peita, oli väga raske peidukohti leida, ja seega leiti meid kiiresti üles. Kõik võitjad said auhinnaks šokolaaditahvli. Spordipäev lõppes sellega, et poisid viskasid künka otsast komme meile püüdmiseks.

pildid: Reet Varik, tekst: Maria Mikkor

Kommenteerimine on keelatud.