Liikumiskavad

Meie klass esines neljapäeval 14.aprillil 4.-6. klassidele oma võimlemiskavadega, mis olid eelnevalt tundides loodud ja harjutatud. Tüdrukud panid ennast värviliselt riidesse, poisid aga valisid esinemis riietuse värviks musta. Meie klass jäi oma esinemisega väga rahule, kuna saime ise osaleda, aga samas ka teisi vaadata ja näha nende loomingut. Minu arvates oli 6.a klassi lemmikuks tüdrukute kavaks 5.a kava ja poiste kavadest meeldis 6.b klassi poiste kava. Kahjuks meie klassi ühtegi võitu ei tulnud, kuigi tüdrukud hindasid meie poiste kava kõrgelt meeldis 6.b 4.klassile ikkagi natuke rohkem. Ka kavade taustaks valitud muusika oli väga huvitav nt 6.a tüdrukud valisid Mamma Mia “Dancing queen” aga 5.a hoopis midagi hip-hopi sarnast. Kokkuvõttes jäid kõik toreda kogemusega rahule.

Teksti kirjutas Liisi

Kommenteerimine on keelatud.