Ukraina päev

18. aprillil toimus meie koolis Ukraina päev. Tavaliselt on koolis tähistatud Taani päeva, aga sel aastal asendati see Ukraina päevaga. Toimus palju huvitavat. Teise tunni ajal oli aktus, kus osalesid igast klassist paar esindajat. Seal pidas Ukraina suursaadik kõne ja väikesed Ukraina lapsed lugesid luuletust. Vahetundides oli avatud Ukraina kohvik, kust sai osta babkat ja viineripirukat. 1. korrusel oli näha näitust ühest külast Luhanski oblastis ja 3. korrusel olid Ukraina teemalised kunstiteosed. Ei unustatud traditsioonilist LEGO võistlust, mis toimus tavaliselt Taani päevadel. Meie klassi LEGO sai 1. koha põhikooli arvestuses. Järgmisel päeval tegid meile ka gümnaasiumiõpilased 15 minutilise kokkuvõte Ukraina ajaloost.

Teksti kirjutas Oliver, pilt kooli FB leht

Kommenteerimine on keelatud.