Suusapäev

Meie klassi suusapäev oli 9. veebruaril. Sõitsime kogu klassiga bussiga Kõrvemaale. Kõigepealt suusatasime üheskoos 2 km. See oli meie soojendusring. Igaüks võis ise valida, kas ta sõidab vabatehnikas või klassika tehnikas. Kehalise kasvatuse õpetaja jagas meile häid näpunäiteid suusatehnika kohta. Me võisime ise suusad kaasa võtta aga kellel ei olnud enda suuski, siis nad said Kõrvemaalt laenutada. Peale seda oli meie klassi ja 5b klassi teatevõistlus suusatamises. Meie klassi võistkonnas olid Liisi, Lisbet, Stella, Kaur-Mattias, Martin ja Karl. Sel korral oli edukas võistlus ja me võitsime. Distants oli 6x700m ja meie aeg kokku oli ligi 11 minutit. Peale suusavõistlust saime tuubitada ja siis ka süüa sooja frikadellisuppi ning juua vaarika-piparmündi teed.
Kõrvemaa maastik oli väga ilus. Meie arvates võiks talvel iga kuu käia vähemalt ühe korra klassiga suusatamas.

Jutu kirjutas Stella.

Kommenteerimine on keelatud.