Lennusadam

Meie käisime oma klassiga 2. veebruaril Lennusadamat avastamas. Kuna me õpime praegu loodusõpetuse tundides Läänemere teemat, siis oli kõige parem aeg minna Lennusadamasse, sest seal korraldatakse ekskursioone näitusele “Tundmatu ookean. Läänemeri maailmameres”.
Sel korral läksime koos klassijuhataja Heli ja loodusõpetuse õpetaja Kristiinaga. Kohale sõitsime ühistranspordiga. Lennusadamas tehti meie klass kaheks, et hajutada. Siis liikusime kahe erineva grupiga õue ja saime teda, milline on Läänemeri. Kõigile anti üks sõna Läänemere kohta ja me pidime iseloomustama selle sõnaga Läänemerd. Näiteks sõnaga “magus” sai teha lause “Läänemeres on vetikad magusad”.
Pärastpoole liikusime tuppa ja saime neljas grupis huvitavaid ülesandeid lahendada. Näiteks saime teada, kui vana on Läänemeri või ka seda, et millised riigid asuvad Euroopas Läänemere ääres. Kõige naljakamad asjad jäetakse millegi pärast alati ekskursiooni lõppu. Me saime lõpus kala püüdmise mängu mängida. Kuna meil jäi natuke vaba aega, siis uurisime ka teisi asju Lennusadamas.

Oli tore õppekäik Lennusadamasse! Kui te ei ole veel seda näitus vaatamas käinud, siis kuni juuli keskpaigani saate minna seda vaatama.
Jutu kirjutas Stella.

Kommenteerimine on keelatud.