Stiilinädal

Terves koolis toimub lõpuks ülilahe stiilinädal. See tähendab seda, et me ei pea kandma sel nädalal koolivormi vaid saame oma loovust rakendada ja riietada end erinevatesse stiilidesse. Seni on meie klassi lemmik olnud “tudupäev”. Isegi õpetajad ütlesid ka meile teisipäeval, et oleme tõesti suured unimütsid.
Esmaspäeval oli sõbrapäeva tähistamine ning saime panna end üleni roosadesse või punastesse riietesse. Enamus tüdrukud kasutasid rõõmuga seda võimalust. Isegi õpetaja Paula Randver oli stiilselt roosades riietes. Poisid vist väga suured sõbrapäeva tähistajad ei ole. Kolmapäeval oli “2 tilka vett” ning paljud olid sarnaste riietega. Neljapäeval olid paljudel eriti põnevad riided. Ootame juba huviga reedest päeva, sest siis on rahvariiete päev ja ka pidulik aktus.

Jutu kirjutas Stella

Kommenteerimine on keelatud.