Kohtumine 31. augustil

Meie esimene klassipilt. Pildistas õp. Piret

Tere! Oleme 142.c klass ning see on meie ajaveebi esimene postitus. Oleme reaalikad olnud varsti juba kuu aega ja leidsime, et on aeg hakata kirjutama oma tegemistest.

31. augustil toimus meil klassi tutvumisüritus. Esimene kohtumine oli meil küll kevadel, kuid maskide tagant üksteist eriti hästi näha polnud.
Saime kokku hommikul kell 10.00 klassis 403. Klassijuhataja jagas meile päevikud, millesse kohe olulist informatsiooni kirjutama hakkasime ning õpilaspiletid. Samal ajal käisime ka raamatukogus õpikuid ja töövihikuid toomas ning arvutiklassis meiliaadressi ning Moodle paroole vahetamas. Klassis rääkisime veel läbi mõned olulised asjad ning siis suundusime kodust kaasa võetud hea ja paremaga õue.
Õues võtsime koha sisse Tallinna Kesklinna Põhikooli hoovi ning väikse maja kõrval treppidel. Tegime väikese söögipausi ning kohe pärast seda hakkasime tutvumismänge mängima. Mängisime klassiga erinevaid mänge, mille abil me üksteist tundma õppisime, näiteks saime teada mille huvitavaga teised kooliväliselt tegelevad.
Pärast mitmeid erinevaid mänge seadsime sammud kodu poole.
Terve klass jäi üritusega väga rahule ning saime üksteise kohta palju uusi teadmisi.

Kirjutas Herta

 

Kommenteerimine on keelatud.