25.05 matk Lahemaal

Käisime koos 3. a klassiga Lahemaal matkamas . Alguses sõitsime bussiga 1,5h ja siis olime lõpuks kohal- Altjal.  Tutvustasime kõiki ja läksime matkama. Jõudsime ühele lagendikule ning sealt pidime otsima mingisuguseid teibist või plaastrist tehtud ussikesi. Leidsime 34/50. Pärast seda võisid kõik kuusevõrseid süüa või  ussikesi edasi otsida. Metsas  sõid sääsed hirmsasti. Nüüd läksime luubiga igasugused asju vaatama. Jube äge oli. Pärast seda andis meie grupijuht (Tiina) meile pildid erinevatest taimedest ja meie pidime need panema õigete taimede juurde. Saime teada, et söödavad taimed on kukemari, mustikas, sinikas, pohl, mustika õied ja lehed ning sinika lehed. Läksime edasi ning jõudsime ühe Soomest tulnud rändrahnu juurde. Seal uurisime luubiga veel sammalt ning läksime edasi. Siis jõudsime sillale, mis oli ühelt poolt lahti. Seal oli suhteliselt õudne.  Pärast seda olimegi varsti rannas ning tegime söögipeatuse. Tegime ühte mängu, kus oli vaja teha liiva sisse trips-traps-trulli laud ning sinna sisse panna erinevaid asju. Pärast seda võis ehitada liivalossi. Kui see oli tehtud, läksime bussi tagasi ja sõitsime ühte teise kohta, kus olid võililled. Seal sai veel süüa ning siis me läksime kooli juurde tagasi. Kokkuvõttes oli väga tore päev.

Teksti kirjutas Ethel.

Kommenteerimine on keelatud.