Vana aasta tegevused

Kuna aasta lõpp ning jõuluaeg on nii rahulik kui ka tegevusterohke aeg, siis ka meil oli jõuluaeg tegus. Viimasel (poolikul) koolinädalal toimus lennu jõulupidu, seekord veidi teises vormis. Sel aastal tuletasime veidi meelde algklasside jõululõunaid, kus istusime laudkondades, sõime jõuluroogasid ning nautisime rahuliku jõuluaja võlu. Lisaks jõuluõhtusöögile oli ka igast klassist 4 etteastet, kus jällegi saime väga palju tundma õppida oma lennukaaslasi, kellel talenti laulmises, kellel mustkunstis. Meie klassi etteasteteks olid laulud, tantsud ning luuletused. Muidugi ka peale etteasteid salajõuluvanale saime kätte ka kingid.

Viimane koolipäev selles aastanumbris oli Niguliste kiriku ekskursiooni ning jõulukontsertiga sisustatud. Kirikus imetlesime uhket jõulupuud ning uudistasime hoonet ja selle ajalugu.

2023 aastal olid meil klassina väga palju tõuse ning mõõnasid, millest alati läbisime ühtse klassina. Klassi ühtsust oleme väärtustanud alates esimesest klassist ning see kasvab iga koosveedetud koolipäevaga. Uuest aastast ootame palju uusi seiklusi ning mälestusi eluks ajaks põhikoolist.

Kommenteerimine on keelatud.