Euroopa päeva tähistamine Stenbocki majas

Ühel ilusal teisipäeval saime klassiga tundidest varem ära ja muusika kontrolltööd kirjutama ei pidanud. Kuid see polnud mingi tavaline ilus teisipäev. See teisipäev oli 5. mai, Euroopa päev! Selle raames oli meil antud suurepärane võimalus külastada Stenbocki maja.

Sisenedes Stenbocki hoovi, tervitati meid juba väga kuninglikult. Saime tasuta komme, Eesti ja Euroopa lippe, rinnamärke ja kõige parem, teed ja pannkooke. Pannkoogid käes, saime väga mugavalt muru peale pikali heita, päikest nautida ja kuulata eri valdkondadest juttu.

Seejärel suundusime maja südamesse ja lõpuks jõudsime saali, kus meie peaminister Kaja Kallas isiklikult meile rääkis. Avanes ka hea võimalus temalt küsida, mida iganes tahtsime. 

Kuid isegi sellega ei lõppe päeva suurepärasus. Hoopis vastupidi. Nüüd algas pärast veel ühte pannkoogivooru debatt elektritõukerataste linna sobivuse teemal. Veenvaid argumente sai kuulda mõlemalt poolelt.

Igal juhul oli päev Stenbocki majas tore ja Euroopa päev sai väärikalt tähistatud. Võime Eesti ja Euroopa üle väga uhked olla!

Selfie peaminister Kaja Kallasega. Allikas: Kaja Kallase Instagram.

Autor: Karl-Ustav Kõlar

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga