Meie uus klassivend + intervjuud

27. jaanuari hommikul klassi kõndides oli juba koridoris tunda imehead, kodust hõngu. Alguses ei saanud arugi, mis võiks olla sellise tavapäratu hõngu allikas, kuid klassi sisse  astudes oli kuulda mingisugust sumisemist-põrisemist, ja siis oli kohe arusaadav, millega tegemist on. Head poisid Sven ja Tõnis olid toonud meie klassi Jura kohvimasina! Kuid kohvimasin ei saanud jääda ilma nimeta, seepärast otsustasime teha oma Instagrami kontos valimise. Nelja suurepärase nime seast kujunes võitjaks Karl Killing.

Lotta Mii

Lotta, sina oled üks kohvimasina investoritest. Esimene küsimus: kuidas on see kohvimasin sinu elu mõjutanud? Äää… ma saan kohvi juua… nüüd… matemaatikaklassis. See pole pätikohvi või kuidas seda nimetataksegi Tõnis? Jaa ei ma saan oma kodukohvi juua nüüd, sest see on sama masin mis mul kodus on.

Mitu korda on see kohvimasin sinu elu paremaks teinud? Mmmm, ma arvan, et 6,9 korda.

Mis oli sinu rõõmsustase enne ja pärast kohvimasina jõudmist klassi 208? No ma arvan, et enne oli see rõõmsustase kuskil 7, aga nüüd, tänu kohvimasinale, on see tõusnud 7,1-le.

Mis on su lemmik kohvitüüp? Äääää, must kohv. Lihtsalt.

Ja kas meie uue masinaga saab saavutada seda head musta kohvi, mis sulle meeldib? Jaa ei see on suht hea, mis sealt masinast tuleb… ma ei tea, see sõltub ubadest tegelt. Meil on mingid Brasiilia oad.

Mis su lemmikoad on? Hahaha, mu lemmikoad on mu endine õpetaja Mikk Oad… see on tema nimi.

William

Tere, William. Sa oled samuti üks kohvimasina investoritest. Räägi mulle, kuidas on see kohvimasin su elu mõjutanud? Ma olen säästnud raha. Selle asemel, et puhvetist võtta euro-kahekümne eest kohvi kümme korda, ma olen teinud kümme korda tasuta kohvi, ehk siis ma olen kaksteist euri säästnud. Võrreldes 15-eurose investeeringuga on see väga hea sääst… ja see hakkab mul lõpus raha kokku hoidma.

Kõlab küll nagu hea investeering! Mis oli su rõõmsusaste enne ja pärast kohvimasina jõudmist klassi 208? Mul oli siukeeee… viie ja poole pealt läks kuue ja poole peale.

Mitu korda see kohvimasin su elu paremaks muutnud on? Täpselt 1,1 korda.

@paaritulend Instagrami hääletus, et leida klassivennale nimi
Mono ja Lotta Karl Killinguga tutvumas. Allikas: Erakogu.

Autor: Johannes Tampere

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga