Jõulupidu 2k22

Väljas valitsevale talveõhtu rahule vaatamata möllas 16. detsembril Tallinna Reaalkooli aulas tants ja trall. Igasugused karvased ja sulelised olid kogunenud rustikaalsete pilastrite embusesse – pilgeni täis aulas leidus nii inimesi suvitajariietes kui ka objektimundris. Kõigil neil aga üks eesmärk – vabastada sisemine tantsulõvi.

Gümnaasiumi jõulupeoks valmistas iga 10-12. klass ette originaaltantsukava vastavalt loositud žanrile. Saatus määras 11.a tantsužanriks retro – aeg oli teha ajarännak 80ndatesse.

11.a otsustas kava jagada ära kolme tantsugrupi vahel ja esitada kolmest ikoonilisest retrolaulust koosnev popurii. Välja valiti “You’re The One That I Want” klassikalisest retrofilmist “Grease”’ist, Lipps Inc’i debüütlaul “Funkytown” ja Tallinna Reaalkooli lemmik “YMCA”. Iga tantsu esitajad olid kohaselt riietatud – meie esinejad kandsid John Travolta ikoonilist nahktagi ja geelsoengut, eksperimentaalseid trikoo-sukakombinatsioone, kehastamaks “Funkytown’i” funk’i, ja võrgutavaid ehitajarõivaid.

Tihedale arvestuste nädala kavale vaatamata jõudsid meie tublid tantsijad teha mitu proovi, et puusad liiguks nõtkelt ja sünkroniseeritult. Seda kõike mitte asjata – nagu kord ja kohus tuli 2022. aasta gümnaasiumi jõulupeo tšempionitiitel koju 11.a rüpesse.

Allikas: Erik Võrklaev.
Allikas: Erakogu.
Allikas: Erik Võrklaev.

Autor: Lisette-Liis Loorits

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga