Eesti Ekspressi toimetuse külastus

Neljapäeval, 27.novembril, käisime meedia rühmaga Ekspress Grupi majas õppekäigul. Väikese tuuri tegi meile selle omanik, tuntud meediaärimees, Hans H. Luik isiklikult.

   Meile näidati erinevaid ruume ning tutvustati inimesi, et kes selle kõik võimalikuks teevad. Kuigi tegu oli õppekäiguga, veetsime enamuse ajast siiski konverentsiruumis, kus juttu tuli erinevatest internetilehekülgedest, uudisteportaalidest ja statistikast. Peale selle rääkis Hans H. Luik meile ka paar huvitavat lugu. Näiteks rääkis ta, kuidas üle kümne aasta tagasi oli tema juurde tulnud kaks patsiga noormeest, kes tegid talle ühe ettepaneku. Nimelt pakkusid nad välja, et kuna Ekspressis oli paksult autokuulutusi, aitavad poisid Hans H. Luigel need kuulutsued internetti panna ning saadud kasum tehakse pooleks. Hans H. Luik keeldus ning jäi endale kindlaks. Hiljem asutasid need sama kaks noormeest auto24 ning müüsid selle hiljem 100 miljoni euro eest maha.

Kuna õppekäik toimus üsnagi hilistel õhtutundidel ja kõigil oli juba pikk koolipäev seljataga, hakkas nii mõnelgi juba kergelt uni peale tulema (mitte, et jutt oleks igav olnud), kuid vastu pidasime siiski ilusti. Me saime teada uut ja huvitavat, esitasime küsimusi ning ma usun, et keegi meist ei kahetsenud Ekspressi külastust…eriti kui seal pakuti nii maitsvaid küpsiseid!

Capture

 

Kärt Ilja, Jürgen Pikk, Rait Kaimer

detsember 2014

Kommenteerimine on keelatud.