Jalg + pall

Viimasel ehk maikuul on olnud üks pidev kokkupuude jalgade ja palli vahel (LOLWUT?!) ehk on toimunud nii mõnedki jalgpalli kui jumalate spordiala kajastavad üritused. Esiteks, 16. mail, toimus juba kolmandat aastat järjest G5 koolide vaheline jalgpalliturniir. Reaalkooli tiimi kuulusid küll peamiselt 127. lennu poisid, kuid ka meie klass oli esindatud jalka-Sandri poolt. Nagu Reaalkoolile omane, tuli võit jälle meie uste vahele ning korraldamise rõõm on järgmisel aastal jällegi meil, loodetavasti isegi meie klassil. Kindlasti ei tohiks mainimata jätta staar-kommentaator Milderit, kes nii mõnegi terava repliigi välja ütles, kuid seejuures oli tunda kommentaatori ebaprofessionaalsust seoses kodutiimi poolehoiuga.

Veel rohkem ei tohiks mainimata jätta üllatust ja see üllatus oli täpselt sama üllatav kui ta siin videol üllatab (klõpsa alumisel pildil, et vaadata).

Teiseks, lihtsalt vaheinformatsioonina, toimus 19. mail UEFA Champions League finaal Bayern Muncheni ja Chelsea vahel, mis ka meie klassi seas väga popp oli. Lootus kui igipõline Chelsea fänn oli juba nutma puhkemas, kuid ta tiim ei vedanud teda alt ning võit toodi koju (Lootus suutis õnnest pisut ka majapidamist lõhkuda).

Kõige lõpetuseks, toimus esmaspäeval, 21. mail meie kooliväljaku uuel kunstmurul esimene turniir ehk klassidevahelise jalgpalli Final Four. Viimase nelja seas olid 12B ja 10B, ning 12C ja 11C. Mängutulemusi see aasta küll puudutada ei tahaks, aga päev oli iseenesest mõnus ja mul on öelda vaid ÜHT!

R.

Kommenteerimine on keelatud.