Ahhaa, vÔi et Tartu

Jah, tĂ€na siis tegime koos C-paralleeliga kohustusliku 10-nda klassi Tartu tripi/reisi/ekskursiooni Ă€ra. Alustasime unise 2,5h pikkuse bussisĂ”iduga, seejĂ€rel split-isime B ja C klassiks ning kĂŒlastasime korda-mööda Eesti Rahva Muuseumi ja Tartu Ülikooli kunstimuuseumi. PĂ€rast 2,5h-3h harivat tegevust andis kĂ”ht teada, et sĂŒĂŒa oleks vaja. LĂ€bisime footskate-ides Tartu linna ning suundusime McDonalds’isse, mis oli peagi Reaalkooli poolt hĂ”ivatud. SĂ”ime kĂ”hud tĂ€is ja siis lĂ€ksid jĂ€llegi teed lahku. Enamus meist liikus AHHAA teaduskeskusse, ĂŒksikud aga lĂ€ksid linna peale chill-ima ja hĂ€ngima. Bussi tagasi jĂ”udes tekkis hĂŒsteeria, et kes lasi Milderil linna peale minna ja kus Sass on, aga kĂ”ik laabus ning jĂ€tkus natuke energilisema bussisĂ”iduga tagasi Tallinnasse kui oli Tallinn-Tartu ots olnud. Nugis tegeles Olegi moja nedelja esitlusega ning tĂ€itis atmosfÀÀri muusikaga, Allemann tegi matemaatika ĂŒlesandeid, KĂ€tliin ja Carmel Ă”ppisid fĂŒĂŒsikaolĂŒmpiaadiks ja taga pool ĂŒlejÀÀnud logelesid niisama. Bussi eesotsas toimuvast ei tea kahjuks midagi. Siin ka natuke pildimaterjali.

Robert

Kommenteerimine on keelatud.