Aprill-mai

Väike kokkuvõte, mida rääkis esmaspäeval klassijuhataja.

12. aprillil toimub teaduspäev. Päeva jooksul on 2-3 tundi loenguid (tundide ajad ja loengud on täpsustamisel). 7. tunni ajal toimub aktus, kuhu on oodatud olümpiaadidel osalenud õpilased.

25. aprillil on meie lennu uurimistööde kaitsmine. Kaitsmine algab kell 10.00, kohal olla pool tundi varem. Riietus olgu akadeemiline! Päeval saab süüa ka, olenevalt grupist tehakse lõunapaus kõnede vahel või pärast kõnesid. Arvestage, et päev võib venida pikaks!

3. mail toimub väljasõit Vargamäele. Summa on täpsustamisel, arvatavasti jääb 15 euro kanti. Eesti keele õpetaja peaks sellest lähemalt rääkima.

26. mail kell 19. 00 kĂĽlastame Linnateatris etendust “Nõks”. Summa tasuda klassi arveldusarvele. Maksumus on 17.50.- . Kohtade arv on piiratud! Broneeritud on 35 kohta, seega teha ĂĽlekanne aegsasti. Viimane aeg ĂĽlekande tegemiseks on 19. aprilli õhtu. 20. aprillil pakutakse allesjäänud piletid teiste klasside õpilastele.

27. mail toimub matemaatika kirjalik eksam. Muud sellega seonduv täpsustamisel.

Kas soovime see aasta kuhugi klassiekskursiooni? On kellelgi mõtteid? Õpetaja saatis Reaali meilile ekskursiooni Emajõel. Tutvuge sellega ning avaldage arvamust.

Lisa kommentaar