Tutvumispidu.

Nii, on aeg jõudnud ka 10C kätte, et pidada klassi sisene “tutvusmispidu”. Ideeks oleks järgmine reede, 28.november, pidada siis üks väike peoke Kopli villas(“Villa Leonardo” , Puuvilla 26, Kopli). Algus oleks arvatavasti 8 – 9 paiku õhtul ja lõppeks siis öösel. Ma küll alles helistan sinna homme, et uurida lähemalt kas on kindlalt too kuupäev vaba.

Ise olen seal enda sünnipäeva pidanud ja ütlen et koht asjalik, vaatamata oma asukohale. Seal on saun, bassein(palun võtta kaasa ujukad ja rätik), väga suur saal ja veel paar istumiskohta. Seal on ka öövalvur nii, et kui kellegi vanemal tekivad probleemid(küsimused), siis lahendus selle jaoks on olemas. Onuke ise küll istub oma ruumikeses, aga kui peaks midagi juhtuma, siis on abi olemas.

Praeguste arvutuste järgi peaks igaüks maksma umbes 65 EEK(mingi osa saame ka väiksest kõrvale pandud klassirahast võtta). Lisan ka siis veebilehe, kust saate ise ka kõik üle vaadata.

http://www.villaleonard.ee/

 

Seega, et nüüd kõik selgeks teha – selle posti mõte oli, et palun tehke endale järgmine reede juba enam-vähem vabaks, et hiljem ei oleks jamasid. Ja kui me ei saa järgmiseks reedeks kohta, siis teeme ülejärgmine reede.

Kui kellegil on pakkuda paremat kohta – hinna poolest siis tulistage, sest ma ütlen kohe, et Kopli villasse ei saa ööseks jääda! Kui teil on pakkumine(ei tohi olla Tallinnast kaugel, hind 3000EEK ligidal), siis võtta ühendust Caroliniga, ehk minuga 🙂 (kes pole mul msnis veel sees siis – poogen-@hotmail.com, lisage).

Aa ja ma igaksjuhuks mainin, et teatrisse minek on järgmine nädal(25. november, Teisipäev), kes veel ei tea :). Ning kes pole mulle Rahvusraamatukogu raha ära maksnud siis palun teha seda homme 2-4 tunni jooksul.

Lisa kommentaar