Teistmoodi Vanemuise kontserdimaja

Saidlo_3

Meie teekond viis Vanemuise kontserdimajja. Juba väljast oli kuulda, kuidas dj Marc Hype klassikalist breigimuusikat lasi. Kohal oli ka „vana hea“ Möls, kellel (õnneks) väga palju mängida ei lastud.

Massive Monkees, Predatorz, ja muidugi otse Koreast tulnud Jinjo crew-  pole võimalustki, et kellelgi(isegi võhikul) sellel üritusel igav oleks hakanud.  Publiku ning tantsijate energiat hoidis kõrgel muidugi MC trix, kelleta antud üritus poleks olnud see.

Esindatud olid ka omad poisid Subwarningu näol. Suureks toetuseks oli kodupublik, kuid kahjuks ei õnnestunud neil veerandfinaalidest kaugemale jõuda. Järgmine aasta paremini!

Eestlaste varasele väljalangemisele vaatamata oli üritus siiski üks viimase aasta parimatest. Võrreldes varasemate aastatega oli kohale tulnud rohkem rahvast, mis oli igati positiivne üllatus. Õhtu tipphetkeks oli loomulikult finaal, kuid sellele eelnes MC Trixi austusavaldus James Brownile. Esitati mõned lood ning hiljem kutsuti lavale kõik breigipoisid ja tüdrukud ning tantsiti koos toprocki!

Tegemist oli ühe meeldejäävaima breigiüritusega, millel olen osalenud. Jääb üle vaid järgmist aastat oodata!

Saidlo_1 Saidlo_2

 

Andres Saidlo

Kommenteerimine on keelatud.