Stiilinädala rõõmud

14.-18. jaanuaril oli koolis stiilinädal. Kõigil päevadel oli oma teema:

14. veebruaril, esmaspäeval oli teemaks roosa ja punane. Tähistasime sõbrapäeva ja koolimajas käisid ringi cupid, kes jagasid kallimatele roose. Suurem osa klassist julges end teemakohaselt riietuda ning koos sai tehtud üks südant soojendav grupipilt.

Teisipäev võisid kõik kooli tulla oma lemmik filmitegelasena. Meie klassis oli kokkusamtumusel 4 James Bondi ja veel mõni huvitav isiksus.

Kolmapäeval valiti oma garderoobist sellised riided, et välja näha nagu mõni meie kooli õpetaja või üldiselt õpetaja välimusega inimene. Silmapaistvamaks kujunes Trevor, kes kehastas kehalise kasvatuse õpetajat Erik Mäed. Samuti oli väga elegantselt riides Andre, kes riietas end füüsika õpetajaks Danniel Kaasikuks. Oli veel nii kehalise kasvatuse kui ka bioloogia õpetajaid.

Neljapäev oli mõeldud tuduriietele. See päev meeldis meile kõige rohkem, sest seljas olid kõige mugavamad riided ja uni oli kiire tulema.

Viimase päev stiil oli nullindad.

Olime kõigil päevadel väga aktiivsed. Isegi siis, kui mõni teemakohane riideese puudus, tuldi ikka kooli näiteks sõbrapäevaga seotud riietega.

Tekst – Jakob

Pildid – Emma

Kommenteerimine on keelatud.