Jaanuar on tervisekuu

10.-31. jaanuar on Reaalkoolis juba mitmendat aastat tervisekuu. Toimuvad loengud külalistelt, propageeritakse tervislikult toitumist, väärtustatakse und (!) ja toimub veel palju muud huvitavat.

Jaanuari teisel koolinädalal toimus iga päev enne tundide algust hommikuvõimlemine. See oli hea ergutus päeva alustamiseks.

14. jaanuaril toimus 11.50-12.00 Piret Otsa tantsuvahetund, sest juba ammu oleme seda oodanud, kuid tänu viirusele pole seda juba väga ammu tehtud.

19. jaanuaril, kolmapäeval korraldas põhikooli esinduskoda 7. ja 9. klassile Kahoot!i, kus saavutas väärika 2. koha Triin!

24. jaanuaril, esmaspäeval toimus Terviseameti anonüümne küsitlus. Sisuks olid pere, kool ja eneseanalüüs.

26.01, kolmapäev oli tervele lennule korraldatud veebiloeng meie oma kooli vilistlase Joonas Penti poolt. J. Pent (vil!129) töötab Ida-Tallinna keskhaiglas. Loengu teemaks “Müüdid oftamoloogias”. Kordasime üle silma ehituse, tutvusime levinumate silmahaigustega nagu hall- ja rohekae, purustasime müüte silmadega seonduva kohta.

Samuti oli inglise ja saksa keeles terviseteema. Märksõnadeks kehaosad ja haigused. Jaanuaris sooritasime mõlemas edukalt kontrolltööd.

Meie klassi imeline kunstnik Liis on võtnud endale ülesandeks joonistada klassi õpilasi ja meie õpetajaid tundides. Allolevatelt piltidelt on ka näha, et see on tal väga hästi õnnestunud!

Tekst – Krõõt

Pildid – Krõõt, Emma, Mikk, Liis

Kommenteerimine on keelatud.