Stiilinädal

15.02-19.02 toimus koolis stiilinädal, mida kõik olid juba väga kaua oodanud. Esmaspäeval oli teemaks “roosa/punane”, sest eelmine päev oli sõbrapäev ja terve 1. päev oli sellele pühendatud. Cupidod käisid klassides tellitud roose ja üksteisele kirjutatud sõbrapäevakirju jagamas. Meie klassist sai roosi vaid Hendrik, kuid kaarte jagati palju. Aulasse püstitati fotonurk, kus sai teha sõpradega pilti, fotograafideks olid erinevad kaheteistkümnendikud. 138.c klassi ÕF Mamps müüs oma südamekujulisi maiustusi samuti aulas. 2. korruselt osta erinevaid küpsetisi ja ostuga tuli kaasa sedel, mis andis võimaluse teha seda, mis sedelil kirjas oli.

Teispäeva teema oli “tudupäev” ehk kooli tuldi uneriietes. Enamus tulid dressides ja mugavate riietega, kuid koridori peal oli näha ka pehmeid susse, hommikumantleid ja kaisukarusid.

Kolmapäeval oli teemaks “1,2,3…tilka vett” ehk mingi hulk sõpru proovivad võimaliklt sarnased välja näha. Meie klassis riietusid enamus kui 1 tilk vett 🙂.

Neljapäeva teema oli “emo/gootika”, mil riietuti peamiselt musta ja tumedatesse toonidesse. Huvitav oli vaadata, kuidas keegi riides oli.

Viimasel päeval, reedel toimus ka aktus ja riietuseks valiti “rahvusriided/villased kampsunid”, sest see pidulik sündmus toimus seekord õues ja riidesse tuli panna soojalt. Kes nendes riietes tulla ei soovinud, pani piduliku koolivormi.

Tekst – Grete

Pildid – Georg Kalme

Kommenteerimine on keelatud.