Tutvumisõhtu

Seoses sellega, et meie kõrvale on asunud õppima c-klass, korraldati tervele lennule tutvumisõhtu (pärastlõuna). Tutvumispärastlõuna toimus 12. septembril peale koolitunde Pärnu maantee maja saalis.

Kõigil oli ülesandeks tuua midagi söödavat – küpsiseid, puu- ja juurvilju, juua jne. Jälgisime, mida kõige rohkem lauale toodi – küpsiseid!

Et me paremini üksteisega tuttavaks saaksime, korraldati meile tutvumisring, kus kõik pidid oma nime ja ühe märksõna enda kohta ütlema. Mäng kukkus välja väga naljakalt, sest vahel pidi oma nime uuesti ütlema või ütles keegi midagi väga naljakat.

Pärast tutvumisringi oli söögipaus ja siis algas juba suurem mäng pihta. Meid jagati gruppidesse ja anti üks suur A2 paber. Paberile kirjutasime grupiliikmete nimed ja iga ühele 1 neile meeldiva asja. Mõni grupp pani ka ühise asja kirja. Siis tuli jälle söögipaus. Pärast söögipausi tutvustasime oma plakatit kõigi ees.

Tutvumispärastlõuna lõpetasime 2 ühise Just Dance´i tantsuga. Oli väga tore tutvuda uute lennukaaslastega ja saime ka uusi ja huvitavaid teadmisi vanade lennukaaslaste kohta!

PS! 3. pilt on meelega udune! Meie klassil on eelmisest aastast ka Instagrammis konto, kuhu postitame rohkem pilte õppekäikude ja muude tegevuste kohta väljaspool koolimaja – @viilutajad !

Tekst – Krõõt ja Konrad

Pildid – Georg Kalme

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74