Õpetajate päev 2018

Reedel 5. oktoobril oli õpetajate päev. Koolipäev algas nagu tavaliselt, aga kuuendat ja seitsmendat tundi pidid tulema asendama abituriendid. Kuna meie armas keemiaõpetaja Andrus Kangro ei viitsinud ise meie viiendasse tundi tulla, siis pani ta kaks tütarlastest abiturienti end asendama. Me seal väga mingeid keemiaalaseid teadmiseid ei omandanud, aga saime targemaks meie kooli õpetajaid puudutavate faktide võrra. Kuues tund oli füüsika. See oli ainus tund, kus meid päriselt sunniti õppima. Seitsmes tund oli esimesel poolrühmal inglise keel ja teisel vene keel. Vene keeles tulid õpetaja Karamkovat asendama kaks noormeest, kes väga õpetamisest lugu ei pidanud, seega jagasid nad lahkesti igasugust infot Karamkova kohta. Päev möödus väga lõbusalt ja me kõik jääme tõdema, et see päev oli ülitore ning jääme järgmise aasta oma ootama.

Kirjutas: Anett

Kommenteerimine on keelatud.