Kooli sünnipäev.

29.septembril sai Reaalkool 135 aastaseks. Juubelisünnipäeva tähistasime terve nädala jooksul toimunud  toredate sündmustega. Esmaspäeval 26.septembril oli Vene Teatri laval võimlemispidu “Pum tÅ¡iga pum” ja sellest võtsid osa ka meie klassist paljud inimesed. Peol osales peaaegu sama palju inimesi kui oli publikut. Meie klass oli esindatud kolmes tantsunumbris: “Lurich”, “Mary Poppins” ja “Särgava peapesu”. Nautisime pidu ja saime palju uusi kogemusi. (kirjutas Amanda Matilda Purje)

Teisipäeval 27.septembril oli kirjanduse päev. “Elav raamatukogu” andis võimaluse lähemalt tutvuda/tutvustada kooliga seotud kirjanikke. E. P. Särgavat tutvustas Karoliina. Pealelõunal esitleti trükisooja almanahhi “Realist 20”, kuhu on kogutud 5 aasta jooksul valminud parimad õpilastööd kirjanduse, kunsti ja muusika vallast. Sellest raamatust võib leida ka Tuule ja Hobarti kunstitööd.

Kolmapäev 28.september oli mälestuste päev. Abituriendid avasid kooli kodulehel digitaalse ajatelje ning küünlad süüdati endiste õpetajate haudadel.

Neljapäev 29.september oli pidulik päev, sest just sel päeval 135 aastat tagasi sai meie kool alguse. Traditsiooniliselt toimus klassijuhatajatund vilistlasega. Meie klassis käis rääkimas koguni 2 vilistlast Annika ja Betti 128 lennust. Pärast toimus aktus staadionil ja söödi torti. Meie klassi pidulaual olid pitsad ja Atsi ning Ants Eriku küpsetatud koogid. Kooli poolt said kõik õpilased kingiks väikese R-tähega šokolaadi.

dsc_1148 dsc_1149

Reedel 30.septembri õhtul oli koolimaja loodus-ja reaalainehuviliste päralt. Toimus Teadlaste öö. Sel aastal oli nagu ikka teadlaste ööl palju esimese kuni neljanda klassi õpilasi, kes tegid palju põnevaid katseid. Külastada sai veel ka mitut kohvikut ja mõningaid töötubasid, näiteks robootika, kus sai juba valmis roboteid programmeerida. (kirjutas Katariina)

Laupäeval 1.oktoobril toimus Estonia Kontserdisaalis pidulik kontsert-aktus “Meie inimesed”. Laval olid õpilaste kõrval ka õpetajad, vilistlased ja lapsevanemad.

Kommenteerimine on keelatud.