Kool sai jälle aasta vanemaks

Nagu viimased 136 aastat on juba tavaks olnud, tähistasime ka tänavu meie kalli kooli sünnipäeva. Kui olime matemaatika kontrolltöö ja geograafia hindelise töölehe ära teinud suundusime 413 klassi, kus tutvusime Sandra Schumanniga. Ta on kooli vilistlane, kes käis ühes maailma kõrgeima tasemega Yale ülikoolis. Väga huvitav oli teada saada natuke sealsetest traditsioonidest ja üldse, milline see prestiižne kool on. Kuulates Sandra juttu tõstis see vähemalt minul küll natuke õpimotivatsiooni, et samuti heasse gümnaasiumisse ja ülikooli saada.

Kui olime veetnud informatiivse tunni vilistlasega suundusime kõik, pidulikud koolivormid seljas, ja, koolimütsid peas, katkematus Pudi reas staadioni poole. Nagu oleme harjunud pidas kõigepealt direktor tervituskõne, jagas tunnustusi ja fondide raha ning kui soovis: „Head isu!“ , hakkasime sööma kringlit. Nautisime veel paistvas Päikest, sõime kringlit ja veetsime toredat aega, sest see võib osadele meile olla viimane Tallinna Reaalkooli sünnipäev, mida tähistame.

 

– Simone

Kommenteerimine on keelatud.