Mektory

Eile 16.märtsil käisime Mektorys kus saime uusi IT alaseid teadmisi ja mõned ka kosmose alaseid. Peale klassi kaheks jagamist läksid pooled 3D printeritest teadmisi saama teised aga kosmost uurima. Kokku olime seal kella 12:00 -14:15. Mektory ise tähendab Modern Estonian Knowledge Transfer Organization For You (Modernne Eesti Innovatsiooni- ja Ettevõtluskeskus). Mektorys  külastuse jooksul on võimalik tutvuda maja neljal korrusel asuva inspireeriva tehnoloogiamaailmaga.
Näiteks 3D printimise Factorys saab ülevaate erinevatest printimise võimalustest, Energiakeskuses on ajalooliste elektrikatsete näitus „Konnast voltmeetrini“ ning Soome lahe sügavustes asuv Estlink 2 makett.
Samsung Digital Academys on lühidalt võimalik tutvuda põneva interaktiivse õppetunni võimalustega. Cool Tool stuudios, saab meisterdada erinevaid esemeid Unimati ja Playmati turvalistel tööpinkidel. Mobiilsete teenuste ja meedia laboris saab silmajälgija (Eye Tracker) tehnoloogia abil jälgida kasutaja silmi. Kosmosekeskuses saab teleskoobiga taevast vaadata ja tutvuda erinevate satelliidirakendustega. Lähemalt saab Mektoryst uurida http://www.ttu.ee/projektid/mektory-est/ .

Lisa kommentaar