PARVEMATKAL

Meie klassijuhataja  oli nii hea ja mõistev, et  lasi meie klassil minna parvematkale. Hommikul vara hakati sõitma juba Tartu poole. Emajõe juurde jõudes pidid kõik endale päästevestid selga toppima ning parve  ronima. Siis läks sõit lahti. Enamasti juhtisid õpetajad, kuid mõned õnnelikud said ka parve juhtida ning pärast pikka sõitu jõuti lõpuks ööbimiskohta. Seal kohapeal sai sõita ka kanuudega ning oli võimalik ka käia saunas ja pärast seda vette hüpata. Mõned meie klassist tegidki seda. Õhtu venis kuidagi ikka väga pikaks, sest kõige kangemad mehed lasid silma looja alles kell 6 hommikul. Kui kõik said hommikul üles ärgatud ja söödud, hakati tagasi kodu poole sõitma. Arvan, et need kaks päeva olid väga lahedad ning selliseid reise võiks tulla veelgi!

Piltide autor on Reeli.

Lisa kommentaar