Jõulupidu

16. detsembril toimus Reaalkoolis 7-8 klasside jõulupidu. Õhtut alustas aulas muusikapala, kus laulsid koorilauljad, mängisid viiulid, tšello ja kaks puhkpilli. Aulasse ilmus ka jõuluvana ning päkapikk. Kõik klassid pidid etendama ühe muusika- või tantsunumbri. Meie klass esitas jõululaulu “Aisakell” seda erinevatel pillidel mängides. Kui kõikide klasside numbrid olid esitatud jagas jõuluvana kätte iga klassi kingikotid. Edasi suundusime klassi 208, kus jagas päkapikuks riietunud Joosep meile kätte kingipakid. Kes tahtis, võis esitada päkapikule luuletuse ka, kuid enamus siiski tahtsid kohe oma pakki kätte saada. Oli näha kõikide õpilaste nägudest, et nad väga nautisid seda jõulupidu ning toredad kingid tegid meeleolu veel paremaks.

Karl-Ingmar

Kõigist kingisaajatest kõige õnnelikum oli Karl, kes saab oma hobuse ning printsessikrooniga nüüd mööda kooli ringi kepsutada.

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74