Käik Kadrioru administratiivhoonesse

1. detsembril käisime klassiga Kadrioru presidendilossis ehk Kadrioru administratiivhoones. Pärast neljandat koolitundi sõitsime tasuta ühistranspordiga Kadriorgu ning sealt edasi jalutasime -15-kraadise pakase käes presidendilossini. Meiega tulid kaasa klassijuhataja, meie armas matemaatikaõpetaja ning ajalooõpetajad. Enne lossi sisenemist vaatasime kuidas teeb tööd vahtkond. Hoonesse sisenedes tehti meile ka turvakontroll. Meie giid rääkis meile väga huvitavat juttu hoone ajaloost ja arhitektuurist. Lossis oli ka mitmeid põnevaid maale meie riigipeadest ning kuulsaid skulptuure, millel oli mingi seos hoonega. Võib öelda, et see käik oli väga informatiivne kui ka huvitav ning meie klass jäi selle päevaga väga rahule.

Karl Ingmar

Pildid tegid Triin ja Kaspar.

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74