Saaremaa matk – 07.06

Käisime Saaremaal lõpumatkal. See oli väga tore. Kõigepealt läksime bussiga Virtsusse, sealt edasi praamiga Muhule. Siis läkisme vaatama Maasi ordulinnuse varemeid ja pärast seda käisime ka Jaanalinnufarmis, kust sai igaüks (kes tahtis) osta omale sulgi või muud stuffi. Pärast Läksime Kuressaarde sööma, ööbisime ühes Kuressaare motellis, siis käisime veel Kuressaare Piiskopilinnust vaatamas, vaatasime Kaali kraatrit, käisime metsas matkal ja käisime ühes Muhu restoranis söömas. Kokkuvõttes oli väga tore matk.

2 kommentaari - “Saaremaa matk – 07.06”

  1. Maku Ütleb:

    Kahju on ainult et pilte pole lisatud 🙁

  2. andreas Ütleb:

    nõme, et pasteerida ei saanud ja ilma A-katega oleksime võinud tulla muidu oli lahe kuidas me saarlastele jalkas tegime ära 🙂

Lisa kommentaar